Fotoplatjadaro | Cursos, tallers i concursos de fotografia a Platja d'Aro
1270
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1270,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

FOTOPLATJADARO

Per a fotògrafs amateurs i professionals, una mirada més enllà de la instantània fotogràfica

Fotoplatjadaro té com a finalitat apropar la cultura fotogràfica als aficionats i professionals de la fotografia mitjançant cursos i seminaris de fotografia, concursos fotogràfics i unes Jornades Fotogràfiques que se celebren anualment. Les activitats es desenvolupen al llarg de l’any en diferents entorns del municipi de Castell-Platja d’Aro.

Es va crear el 2014 amb una primera edició de les “Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro” (un cap de setmana llarg amb tallers i seminaris fotogràfics de la mà de fotògrafs nacionals i internacionals, a més d’un concurs, sota el lema “Educant la Mirada “). Fotoplatjadaro es una iniciativa conjunta de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Biblioteca Mercè Rodoreda. La coordinació de les seves activitats està a càrrec de l’Associació Fotogràfica “Educant la Mirada”, format per Diego Espada, Alícia Bada i Muriel C. de Jong, fotògrafs i professionals de la comunicació.

ÚLTIMES NOTÍCIES

COLABORA: