Mario Trigo

 

Mario Trigo Jornadas Fotograficas Platja d'Aro
 

Mario Trigo Jornadas Fotograficas Platja d'Aro

 

 

 INSCRIPCIO

Mario Trigo 

HISTORIES, NO POSTALS

Divendres 30 de setembre 2016 (17.00 - 20.30 h) 


Programa
 
HISTORIES, NO POSTALS. La fotografia de viatge des de el punt de vista del editor. Deixant de costat els aspectes tècnics explorarem que fa que una fotografia de viatge destaqui a nivell periodístic en un context saturat de “postals” sense contingut. Discutirem i analitzarem importància de narrar una història amb les imatges i donar-li un rostre humà als llocs visitats i debatrem consideracions antropològiques i polítiques al voltant de l’acte de fotografiar altres cultures sense caure en tics exòtics o colonialistes. 
 
  • Fotografia de viatge: document i arma.
    Recorregut històric pels usos de la fotografia per retratar viatges, llocs i cultures.
  • El día a día en la redacció.
    Exemples de treball pràctic amb imatges concretes utilitzades en la nostra publicació
  • Debat obert.
    Plantejament de dubtes i comentaris als voltant de les qüestions que han sortit i en el treball dels participants o en futurs projectes que vulguin desenvolupar.
 
Sobre Mario
 
Mario Trigo (Torrelavega, 1980). Llicenciat en Dret i traduccióDes de finals del 2013 es cap de redacció en el renovat Altaïr Magazine, que reprèn el legat de l’històrica revista  amb una nova línia editorial i un enfoc digital en  www.altairmagazine.com i ha tornat fa poc a les llibreries amb un primer nombre en paper al voltant de l’illa de Sardenya  

Més informació:

Pàgina web

Idioma: ESP

Lloc: Biblioteca Mercè Rodorera de Castell-Platja d'Aro 

JFPA 2016 Inscripciones