Peter Sanders (CAT)

Peter Sanders Jornades Fotografiques de Platja d'Aro
 
peter Sanders Fotoplatjadaro
 
Peter Sanders Jornadas Fotograficas de Platja d'Aro
 
 

Peter Sanders

L'art de veure

Dissabte 01 i Diumenge 02 d'Octubre 2016, 10'00 - 19'00 h

2 tallers d'un día cadascú.

Programa

En Peter Sanders ens ofereix 2 tallers idèntics d'un día cadascú. Seran un tallers molt intensius, on Peter ens guia a través del seu treball i les seves inspiracions, comparteix la seva mirada i experiències i - si el temps ens acompanya - ens invita a posar-ho en pràctica amb una petita sessió a l'exterior i l'edició d'alguna imatge sel·leccionada.
 
1. La mirada
 • La fotografia de viatges de Peter Sanders
 • Influències
 • Desafiaments i consideracions per a la fotografia de viatges i cultures diferents
 • Què és la bellesa?
 • Paparazzi, Reportatge o l'Observador Silenciós.
 • La llum, l'ombra i el retrat
 • Blanc i Negre vs. Color
 • Paisatge
 • Arquitectura
 • Pensaments d'inspiració i imatges

2. La pràctica
 • "Shooting" als exteriors (excercici pràctic)
 • Edició i retoc
Es convida als participants portar la seva càmera i ordinador portàtil per participar de manera pràctica en aquesta segona part del taller.
 
Sobre Peter

De Jimi Hendrix i Bob Dylan al Rei del Marroc: Un viatge a través de la cultura i l'espiritualitat

Peter Sanders és el fotògraf preeminent del món musulmà. Durant més de 45 anys, ha capturat més de mig milió d'imatges en uns 40 països, reflectint una rica civilització tradicional ple de calidesa, humanitat i compassió.
 
Peter va començar la seva carrera en la dècada de 1960 com un dels fotògrafs més importants del rock and roll de Londres, i les seves imatges de Jimi Hendrix, Bob Dylan i els Rolling Stones, entre d'altres, són considerats avui clàssics de l'època. Desprès d'un viatge a través de l'Índia i el Marroc, on es va reunir amb swamis hindús i sants sufís, va trobar la seva veritable vocació: compartir amb el món les imatges de les persones i els llocs il·luminats pel coneixement del Diví. Durant els següents cinc dècades, Sanders creuà Àsia, Àfrica i Europa, a la recerca d'aquells que han "despertat", així com els espais que han inspirat tradicionalment la gent a experimentar la presència i la integritat.
 
Les seves publicacions inclouen els assajos fotogràfics "A l'Ombra de l'Arbre 'i "l'art d'Integració". Peter està finalitzant actualment el treball 'Trobada amb les muntanyes', un registre fotogràfic únic de sants musulmans de tot el món.
 
Un fotògraf premiat múltiples vegades, Sanders ha impartit els tallers de fotografía "L'art de veure" a tot el món i ha realitzat exposicions a llocs tan variats com Jerusalem, Estocolm, Tombouctou i Los Angeles. En el procés, s'ha creat la més completa biblioteca d'imatges de l'Islam, una biblioteca que està en contínua expansió.
 
Més informació:

Idioma: EN (amb traducció simultànea)

Lloc:

Inscripcions:

Inscripcions gratuïtes, aforo limitat. Cada participant es pot incriure en un taller de'n Sanders (ó Dissabte, ó Diumenge, no es pot repetir).

JFPA 2016 Inscripciones